Keep getting this error for AB list manager

Discussion in 'Program Help' started by lando, Mar 26, 2011.

  1. lando

    lando Level I

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Link: downloads.php?d=186

    I keep getting an error when using the Ab list manager. I use it like normal it start finding the prices, but at random items (sometimes after 3 items or 10) I get an error that says this.

    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.InvalidCastException: Conversion from string "<br /><br /><span style="font-si" to type 'Double' is not valid. ---> System.FormatException: Input string was not in a correct format.
    at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ParseDouble(String Value, NumberFormatInfo NumberFormat)
    at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ToDouble(String Value, NumberFormatInfo NumberFormat)
    --- End of inner exception stack trace ---
    at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ToDouble(String Value, NumberFormatInfo NumberFormat)
    at AB_Lists_Manager.ABListsManager.cmdPrice_Click(Object sender, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4952 (win7RTMGDR.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    AB Lists Manager
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Users/Orlando/Documents/Orlando/Programs/AB%20Lists%20Manager/AB%20Lists%20Manager.exe
    ----------------------------------------
    Microsoft.VisualBasic
    Assembly Version: 8.0.0.0
    Win32 Version: 8.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/Microsoft.VisualBasic/8.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualBasic.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System.Runtime.Remoting
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Remoting/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Remoting.dll
    ----------------------------------------
    System.Configuration
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.

    I attached a pic but I think the text would be more helpful.

    Any help?
     

    Attached Files:

  2. tharoux

    tharoux Level IV

    Joined:
    Dec 30, 2006
    Messages:
    2,733
    Likes Received:
    126
    Location:
    In front of my PC, Montreal
    I'll take a look as soon as I can.
    If you have it, can you please send me one of the list you used in the program for pricing ?
     
  3. lando

    lando Level I

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    I sent you the list, I don't if you have been busy or had time to check it. I figure out away around the error, I just press continue and then press Get Price again it will research the price. I guess that is a way around it lol.
     
  4. tharoux

    tharoux Level IV

    Joined:
    Dec 30, 2006
    Messages:
    2,733
    Likes Received:
    126
    Location:
    In front of my PC, Montreal
    So, sorry for the delay...
    I've priced ~1000 items today using numerous accounts and the program only failed 1 time.
    Seeing that the program also had some long pause, I'm pretty sure the problem come from TnT's side.

    To much request in a short amount of time seems to bug down the connection.
    I'll try adding some pauses in there to ease up the process but doing so will increase the time to price a complete list.

    Right now, the easiest way is simply to it "get price" again.
     
  5. lando

    lando Level I

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    yea that's what Ive been doing. It's a minor bug but I thought I would point it out. Thanks for your help, <3 the program btw. :)